Zoekmachine optimalisatie

Goed gevonden in Google door zoekmachine optimalisatie

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Simpel, je hebt een mooie website waar je trots op bent maar jouw site wordt niet gevonden in Google. Wat heb je dan eigenlijk aan je website? Juist helemaal niets! Daarom passen wij zoekmachine optimalisatie toe op iedere website die wij leveren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) op al onze websites

Je website wordt gevonden!

Wanneer je jouw website laat maken bij Goedkopewebsite.eu kun je er zeker van zijn dat je goed gevonden wordt op je domeinnaam en bedrijfsnaam. Op iedere website die wij leveren voeren we zoekmachine optimalisatie uit zodat deze technisch helemaal in orde is.

Maar we gaan nog een stukje verder… Op de eerste 5 pagina’s die wij invullen voor je gaan we de pagina’s zo voor je instellen dat deze ook op de juiste trefwoorden opvallend goed gevonden worden.

Daarnaast kun je na oplevering de SEO in zijn geheel zelf bijhouden of aanpassen. Via de SEO module die wij op de site zetten kun je zelf heel gemakkelijk extra SEO uitvoeren. Via de ingebouwde uitleg geeft deze module aan hoe jij de optimalisatie kan verbeteren.

Kortom: zonder dat je een techneut bent kun je op een simpele manier de zoekmachine optimalisatie zelf bijhouden en/of wijzigen.

 

Aanmelden bij de zoekmachine’s

Na het live zetten van jouw nieuwe website zullen we deze direct aanmelden bij de bekende zoekmachine’s zoals Google. Hierna kan het indexeren beginnen en wordt je gevonden!

Wil jij ook een website laten maken?