WordPress beheersysteem

Met het WordPress beheersysteem (CMS) kunt u eenvoudig zelf uw website beheren

WordPress Beheersysteem (CMS)

Natuurlijk wilt u zelf teksten en afbeeldingen van uw website kunnen aanpassen. Daarom wilt u een website met een Content Management Systeem.

Wanneer u kiest voor een website van ons dan zullen wij deze standaard voorzien van onze eigen selectie plugins die een belangrijke bijdrage leveren aan het gebruikersgemak, performance en de zoekmachine optimalisatie.

Onze websites worden Google vriendelijk opgebouwd en geleverd met een zéér eenvoudige beheersysteem.

Onbeperkt pagina’s toevoegen en méér

Met het WordPress CMS voegt u zelf eenvoudig een onbeperkt aantal pagina’s toe en kunt u zelf teksten wijzigen en foto’s toevoegen rechtstreeks vanaf uw computer.

 

Een paar voordelen van een WordPress website:

  • Onbeperkt pagina’s toevoegen en verwijderen.
  • Met de ingebouwde teksteditor teksten op uw pagina’s aanpassen
  • Onbeperkt aantal foto’s uploaden en verwijderen.

Video uitleg

Wanneer u een website neemt van Goedkopewebsite.eu krijgt u toegang tot het besloten deel van onze website met Nederlandstalige video’s met uitleg hoe dat u op een simpele manier uw website kunt wijzigen.

Uiteraard ontvangt u ook gratis support mocht u toch ergens niet uitkomen.

  • Gebruikersgemak 92%
  • Mogelijkheden 85%
  • Nederlandse uitleg 95%
  • Snelheid 88%

Waardering

Méér dan 25% van alle websites ter wereld is gemaakt in Worpdress, dit is natuurlijk niet voor niets. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en u heeft geen technische kennis nodig.

Hoe waarderen onze klanten de geleverde CMS en uitleg hiervan? Welke eigenschappen van het WordPress beheersysteem vinden zij het beste? Bekijk een paar resultaten links in de balken.

Pin It on Pinterest