Website Plus

Voor eenmalig €469,00 heeft u al een uitgebreide professionele Website Plus

Website Plus is zeer geschikt voor kleine bedrijven en ZZP- ers, die graag gevonden willen worden met een wat uitgebreidere website.

Standaard in uw Website Plus voor €469,00

Uniek design

Wij werken niet met templates zoals andere aanbieders. Nee, onze websites worden opgebouwd ‘from scratch’ aan de hand van uw wensen en eventuele huisstijl.

i

10 pagina's

U krijgt bij uw website 10 pagina’s die wij volledig indelen en vullen met de door u geleverde teksten en afbeeldingen, daarna kunt u onbeperkt pagina’s aanmaken.

Beheersysteem

U krijgt onbeperkt toegang tot het beheersysteem (CMS) van uw website om wijzigingen aan te brengen of nieuwe pagina’s aan te maken.

U

Goed gevonden + SEO

Buiten het feit dat wij onze websites zoekmachine vriendelijk opbouwen voegen wij nog extra SEO toe op 2 pagina’s voor een nog betere vindbaarheid. Met deze tool kunt u zelf ook nog SEO toepassen.

Video's toevoegen

Op een simpele manier video’s toevoegen rechtstreeks vanaf uw computer, tablet en telefoon of met een url via websites als YouTube en Vimeo.

Foto's toevoegen

Op een simpele manier foto’s toevoegen rechtstreeks vanaf uw computer, tablet of telefoon. U heeft zelfs de mogelijkheid om foto’s eerst te bewerken.

Contactformulier

Op de contactpagina plaatsen wij een contactformulier zodat bezoekers via uw website direct een bericht kunnen sturen.

Social media

Laat uw bezoekers weten dat u ook actief bent op Social media.

U kunt kiezen uit 4 GRATIS modules

Om direct professioneel voor de dag te komen met uw nieuwe website heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit 4 onderstaande modules. Heeft u meer modules nodig? Dan vragen wij een meerprijs van €39,00 per extra module.

Foto gallerij

Sorteer uw foto´s en plaats deze in een mooie gallerij of slide.

Google Maps kaart

Op uw verzoek plaatsen wij een Google Maps kaart zodat uw bezoekers weten waar u zit, en hoe ze u kunnen vinden.

Slider

U krijgt op de homepage een slider met afbeeldingen. Er kan ook tekst met een CTA button geplaatst worden.

w

Nieuws module

Voorzie uw bezoekers van het laatste nieuws omtrent uw bezigheden. Niet alleen fijn voor uw bezoekers maar Google waardeert dit ook.

Audio pagina

Muziek rechtstreeks vanaf uw computer of via bijvoorbeeld Soundcloud op uw site zetten.

Video pagina

Video’s rechtstreeks vanaf uw computer of bijvoorbeeld via Youtube of Vimeo.

Facebook

Wij kunnen uw Facebook account koppelen aan uw website. Zo zijn uw laatste berichten altijd zichtbaar op uw website.

Twitter

Wij kunnen uw Twitter account koppelen aan uw website. Zo zijn uw laatste berichten altijd zichtbaar op uw website.

Betaalde modules

Hieronder vindt u een aantal modules die wij tegen meerprijs kunnen implementeren. Staat uw module er niet bij? Geef dan op het offerteformulier aan naar waar u op zoek bent, en wij vinden een oplossing!

Google Analytics

Wie bezoekt uw website? Waar komen ze vandaan? Enz. Wij maken een Google account aan en volg de statistieken van uw website op uw dashboard.

Prijs €65,00

~

Beveiligde gedeelte

Via deze module kunt u bezoekers toegang verlenen tot een afgeschermd gedeelte van uw website doormiddel van een inlogsysteem met gebruikersnaam en wachtwoord.

Prijs € 125,00

Kalender

Plaats op een simpele manier uw aankomende events op een kalender of laat uw bezoekers zien dat uw vakantiewoning nog vrij is.

Prijs €75,00

e

Maatwerk formulier

Buiten het standaard contactformulier kunnen wij op maat gemaakt formulieren leveren. Makkelijk voor een inschrijving of als offerte.

Prijs €45,00 per formulier

l

Gastenboek

Geef uw bezoekers de mogelijkheid om een bericht achter te laten op uw website wat weer resulteren tot nieuwe klanten.

Prijs €65,00

w

Live Chat

Met deze Live Chat krijgt u in uw website een mooie pop-up waar bezoekers direct een vraag kunnen stellen en u deze direct kunt beantwoorden.

Prijs €75,00

Vacaturebank

U zoekt personeel? Plaats op een simpele manier vacatures en laat geïnteresseerde direct solliciteren met een gekoppeld sollicitatieformulier.

Prijs €125,00

Webshop

In combinatie met Woocommerce en Mollie betaalprovider koppelen wij een webwinkel aan je website met online betalingen zoals ideal en onbeperkt producten toevoegen.

Prijs €299,00

Domeinnaam, hosting en e-mail

U kunt bij ons een Hostingpakket voor uw WordPress website nemen vanaf €5,95 per maand en is inclusief hosting, domeinnaam, e-mail en onderhoud. Voor meer informatie kunt u kijken op Goedkopewebsite.eu/hosting-onderhoud

Hosting- en onderhoudspakket

Goedkope Website.eu levert elke nieuwe website af met domeinnaam, hosting, e-mail, onderhoud en onbeperkt support. Bij het onderhoudspakket is inbegrepen dat wij uw website maandelijks van updates voorzien, zodat alles netjes blijft draaien. Wij updaten WordPress en ook maandelijks al uw plugins. Zo hoeft u verder nergens naar om te kijken. Ook geven wij support als u ergens niet uitkomt tijdens het wijzigen van uw site. Deze support is onbeperkt.

Belangrijke back-ups

Iedere dag wordt er een back-up gemaakt van jouw website en worden 7 dagen bewaard. Mocht er ooit iets verkeerd gaan dan kunnen wij altijd een back-up terug plaatsen van 24 uur terug.

Heeft u al een domeinnaam met hosting?

U bent niet verplicht om een hostingpakket bij ons af te nemen. Wanneer u al in het bezit bent van een domeinnaam met hostingpakket en u wilt dit behouden dan is dat natuurlijk mogelijk. Het is alleen wel zo dat wij dan een handmatige actie moeten ondernemen om de website goed werkend bij een andere partij neer te zetten. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 55,00. Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor de updates en back-ups. Kijk dus even of uw huidige hostingpartij automatische back-ups aanbiedt.

Verhuizen naar ons

Wanneer u de keuze maakt om uw domeinnaam naar ons te verhuizen dan kunt u de verhuistoken bij uw huidige provider opvragen. U maakt dan een keus uit een van onze hostingpakketten en de verhuizing regelen wij gratis.

Offerte aanvragen

Vraag hier uw WordPress Website Plus aan voor €469,00 en ontvang binnen 48 uur een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

 

Design website

 

Gratis modules

 

Extra modules

 

Domeinnaam, hosting en e-mail (stap 1)

 

Domeinnaam, hosting en e-mail (stap 2)

 

Vragen / opmerkingen

 

Spam controle

Pin It on Pinterest