Met spoed een website online voor maar €150,-

Supersnel een landingspagina online.

Met onze spoed website ben je supersnel online (binnen 4 uur)!

Sommige ondernemers willen binnen 1 dag online zijn. Wij kunnen veel maar een complete website in 1 dag is ook voor ons te veel van het goede.

Speciaal voor deze groep hebben wij een landingspagina die binnen 4 uur live is zodra wij het beheer hebben over de domeinnaam.

Een spoedwebsite is dan ook alleen mogelijk wanneer de domeinnaam via ons loopt. Dit kan door ons je nieuwe domeinnaam te laten registreren of jouw huidige domeinnaam te verhuizen naar ons.

Wanneer je verhuisd naar ons zijn wij afhankelijk van de snelheid die je huidige provider levert bij het toesturen van de verhuistoken. Gelukkig doen de meeste providers dit binnen 2 uur.

Dit is een voorbeeld! Uiteraard wordt jouw landingspagina aangepast aan je eigen huisstijl.

“Onze spoed Landingspagina is ideaal om binnen no-time vindbaar te zijn op het internet met je persbericht, reclamecampagne of gewoon als online visitekaartje”

Kosten

Voor de spoed landingspagina betaal je eenmalig €150,-. Daarnaast heb je een hostingpakket nodig die je al hebt voor €5,95 per maand. Hierin zit je domeinnaam, hosting, e-mail, SSL en ondersteuning.

€50,- korting

Wil je na het lanceren van de spoed landingspagina alsnog een website All-in pakket? Dan krijg je €50,- korting op dit pakket. Je betaalt dan geen €429,00 maar slechts €379,00.

Ja, ik wil graag met spoed een landingspagina!

Responsive pagina (ook voor tablet en mobiel)

Achtergrondafbeelding

Kleuren aangepast aan je huisstijl

Logo (zelf aanleveren)

Contactgegevens

Korte Alinea tekst (max. 200 woorden)

Domeinnaam

E-mailadressen

Binnen 4 uur online

Shanna Veerman-Kras

Pedicuresalon Volendam

 

Om te beginnen wilde ik u zeggen dat de naam van jullie bedrijf niet past bij het werk dat jullie leveren. Het klopt dat jullie goedkoop zijn. Maar jullie zijn veel meer dan dat. Jullie maken professionele websites en gaan naar mijn idee qua service een stap verder dan een ander.

Bestelformulier

Vraag hier je spoed landingspagina aan.