+31 (0)10 340 0061 \ +34 965 862 415 info@goedkopewebsite.eu

Met spoed een website online voor maar eenmalig €150,-

Onze spoed Landingspagina is ideaal om binnen no-time vindbaar te zijn op het internet met je persbericht, reclamecampagne of gewoon als online visitekaartje.

In no-time ben je online

Supersnel een landingspagina

Eenvoudig & supersnel online

binnen 4 uur beschikbaar

Sommige ondernemers willen binnen 1 dag met een website online zijn. Wij kunnen veel maar een complete website in 1 dag is ook voor ons te veel van het goede.

Speciaal voor deze groep hebben wij een landingspagina die binnen 4 uur live is zodra wij het beheer hebben over de domeinnaam.

Een spoedwebsite is dan ook alleen mogelijk wanneer de domeinnaam via ons loopt. Dit kan door ons je nieuwe domeinnaam te laten registreren of jouw huidige domeinnaam te verhuizen naar ons.

Wanneer je verhuisd naar ons zijn wij afhankelijk van de snelheid die je huidige provider levert bij het toesturen van de verhuistoken. Gelukkig doen de meeste providers dit binnen 2 uur.

Dit is een voorbeeld. Uiteraard wordt jouw pagina aangepast aan je huisstijl.

Kosten

Voor de spoed landingspagina betaal je eenmalig €150,-. Daarnaast heb je een hostingpakket nodig die je al hebt voor €7,95 per maand. Hierin zit je domeinnaam, hosting, e-mail, SSL en ondersteuning.

€50,- korting

Wil je na het lanceren van de spoed landingspagina alsnog een website All-in pakket? Dan krijg je €50,- korting op dit pakket. Je betaalt dan geen €429,00 maar slechts €379,00.

Ja, ik wil met spoed
een landingspagina

Binnen 4 uur online

Responsive pagina (ook voor tablet en mobiel)

Achtergrondafbeelding

Kleuren aangepast aan je huisstijl

Logo (zelf aanleveren)

Contactgegevens

Korte Alinea tekst (max. 200 woorden)

Domeinnaam

E-mailadressen

Bestelformulier

Vraag hier je spoed landingspagina aan.