Reviews

Laat je bezoeker een review schrijven om hun feedback te geven. Deze module kan erg belangrijk zijn om nieuwe klanten van jouw diensten te overtuigen.

Zeer tevreden over het resultaat! Het contact met de website maker verliep soepel. Hij luisterde naar mijn wensen en zette deze snel en nauwkeurig om.

Katrin Beise

Euritmie Rotterdam

Voor Gedenk Idee meerdere websites laten maken en hebben wij ervaren dat men ons keer op keer heeft verrast met een mooie lay-out. Een goede website kan dus zeker betaalbaar zijn en met een korte opleveringstijd.

Wouter Eijkelenboom

Gedenk Idee

Ik ben wederom uitstekend geholpen met een nieuwe website ? de service is uitstekend! Er wordt snel gereageerd op vragen en eventuele wijzigingen zijn snel gedaan.. Ik kan deze organisatie aan iedereen aanbevelen! Ga zo door!

Peter Boeters

De Kalknagel Koning

Super tevreden ben met de website en de zoekresultaten in Google, het levert mij aardig wat klanten op.

Brian Teunissen

BT Elektrotechniek

Om te beginnen wilde ik u zeggen dat de naam van jullie bedrijf niet past bij het werk dat jullie leveren. Het klopt dat jullie goedkoop zijn. Maar jullie zijn veel meer dan dat. Jullie maken professionele websites en gaan naar mijn idee qua service een stap verder dan een ander.

Shanna Veerman-Kras

Pedicuresalon Volendam

Van bij de start van mijn zaak ben ik met Arnold en zijn team in zee gegaan voor mijn website. Waar we zijn gestart met een vrij eenvoudige website (aan een onklopbare prijs), zijn we nu overgestapt op een mooiere, frissere website. Ik ben zeer tevreden van het werk van Arnold en zijn team. Ze staan altijd klaar om te helpen en zijn erg bereikbaar en aanspreekbaar. Misschien niet onbelangrijk: ook op vlak van facturatie loopt alles mooi, netjes en correct.

Wat mij betreft blijf ik nog een hele tijd klant.

K. Creemers

Creeco BVBA

De woorden “wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent” maakt men 100% waar. Dit heb ik als grote meerwaarde ervaren. Men kan heel goed de vertaalslag maken van je wensen als klant naar een schitterende website die tot in de details klopt.

Marion Seuffert

Markado

Bedankt voor deze uitzonderlijke service, zo een service probeer ik mijn klanten ook te geven.

Guido Aerts

Printing & Design AG

Zeer tevreden over mijn website en ook de nazorg mag er absoluut wezen, bedankt!

Danny van Brussel

Elite Transformation