+31 (0)10 340 0061 / +34 965 862 415 info@goedkopewebsite.eu

Specialisten in WordPress/Divi websites.

Een super gemotiveerd team mensen die elke dag bezig zijn om ondernemers te helpen met een professionele website die ook nog betaalbaar is.

Klanten

Websites

Hostingpakketten

Persoonlijke service..

..meedenken en streven naar maximale tevredenheid

Klanten geven ons een 9,5. Een bewijs dat onze kennis en unieke manier van werken wordt gewaardeerd door zowel ondernemers als particulier: persoonlijke service, meedenken en streven naar maximale tevredenheid.

Succesvolle website

Wij streven naar een succesvolle website. Daarom bouwen wij een website waarbij de klant een groot aandeel krijgt bij het ontwerp. Wij luisteren naar de klant en geven advies hoe het eventueel beter kan.

Onze websites worden goed gevonden in de populairste zoekmachines en hebben allemaal een duidelijke navigatie en zien er ook nog eens professioneel uit.

Uitstekende support

Via het meegeleverde beheersysteem kan de klant de website zelf actueel houden. Eén van onze sterkste punten is de support achteraf, want kom je ergens niet uit of loop je tegen een probleem aan, dan staat ons team klaar om je verder te helpen.

Het is natuurlijk ook in ons belang dat de klant tevreden online gaat want mond-op-mond is, en blijft de beste reclame!

Hoe het begon

In 2009 wilde oprichter Chris van Dijk het roer omgooien en is met zijn gezin naar Spanje geëmigreerd. Chris is daar gestart met een webdesignbedrijf. Nu, 10 jaar later, ruim 1200 klanten en een compagnon (Arnold Dam) verder, is Goedkopewebsite.eu niet meer weg te denken uit het webdesign wereldje.

Klanten beginnen steeds meer te begrijpen dat het helemaal niet omslachtig is om een website te laten bouwen door een bedrijf uit Spanje en het scheelt ze ook nog eens in de portemonnee omdat de kosten in Spanje toch nog steeds lager zijn. We zijn daarom ook trots dat we klanten hebben uit heel Nederland, België en Spanje.

Natuurlijk krijgen we nog steeds regelmatig vragen hoe het dan allemaal is zijn werk gaat. Daarom een aantal meestgestelde vragen met ons antwoord.
Hoe verloopt het contact?

Door het internet bestaat er eigenlijk geen afstand meer. Wij kunnen onze klanten in Nederland en België met gemak bedienen omdat onze werkwijze via email, live chat en telefoon* verloopt. We zijn steeds goed bereikbaar en daarom altijd dichtbij!

*We hebben via Skype een Nederlands telefoonnummer waardoor je het normale gesprekstarief betaald.

Hoe gaat de betaling?

Goedkopewebsite geeft 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je de rekening pas betaald wanneer je voor de volle 100% tevreden online gaat.

Wij vragen géén aanbetaling!

Krijg ik een factuur?

Jazeker, je krijgt via de mail een officiële factuur die je kunt toevoegen aan je administratie. Op deze factuur staan al onze gegevens die de belastingdienst van het betreffende land nodig heeft.

Hoe zit het dan met de BTW?

Voor opdrachten van opdrachtgevers met een geldig BTW nummer en gevestigd buiten Spanje zal de BTW verlegd worden naar het betreffende land. De opdrachtgever zal in dat geval in het betreffende land zelf de verplichte lokale BTW moeten afdragen. Particulieren betalen 21% BTW aan Goedkopewebsite.eu.

Ook benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Gratis en vrijblijvend