Wij zijn Goedkopewebsite.eu

Een super gemotiveerd team mensen die elke dag bezig zijn om ondernemers en particulieren te helpen met een professionele website die ook nog betaalbaar is. Met ruim 1200 gebouwde websites kunnen we wel stellen dat we specialisten zijn in het bouwen van WordPress websites. Van onze klanten krijgen we gemiddeld een 9 als rapportcijfer en daar zijn we trots op!

Klanten

Websites

Hostingpakketten

Klantenwaardering

Wij streven naar een succesvolle website

Daarom bouwen wij een website waarbij de klant een groot aandeel krijgt bij het ontwerp. Wij luisteren naar de klant en geven advies hoe het eventueel beter kan. Pas als de klant tevreden is over de website zetten wij deze live. Het is natuurlijk ook in ons belang dat de klant tevreden online gaat want mond-op-mond is, en blijft de beste reclame! Onze websites worden goed gevonden in de populairste zoekmachines en hebben allemaal een duidelijke navigatie en zien er ook nog eens professioneel uit. Via het meegeleverde beheersysteem kan de klant de website zelf actueel houden. Eén van onze sterkste punten is de support achteraf, want kom je ergens niet uit of loop je tegen een probleem aan, dan staat ons team klaar om je verder te helpen.

Hoe het begon

Ruim 15 jaar geleden is oprichter Chris van Dijk geïnteresseerd in het bouwen van websites. via een pc in de woonkamer maakte hij websites voor vrienden. Al snel bedacht Chris hiermee verder te willen en is gaan starten met cursussen te volgen om zo alles te weten te komen over het gebruik van WordPress. De websites die hij bouwde werden steeds professioneler en kwam het moment dat hij een onderneming wilde starten, maar niet in Nederland. Het was altijd een grote droom van Chris en zijn gezin om een nieuw leven te beginnen in Spanje maar de zekerheid van werk, en dus inkomen, hield hun tegen. Toen het idee kwam om een webdesignbedrijf te beginnen hebben ze deze stap durven te zetten omdat alles via internet gaat.

In 2009 was het zover en hebben ze Nederland verlaten en zijn direct gaan starten met een webdesignonderneming. In het begin liep het allemaal wat stroef want geïnteresseerden waren toch een beetje argwanend met het feit dat er vanuit Spanje werd gewerkt. Nu, bijna 10 jaar later, ruim 1200 klanten en een compagnon (Arnold Dam)  verder is Goedkopewebsite.eu niet meer weg te denken uit het webdesign wereldje. Klanten beginnen steeds meer te begrijpen dat het helemaal niet lastig is om een website te laten bouwen door een bedrijf uit Spanje en het scheelt ze ook nog eens in de portemonnee omdat de kosten in Spanje toch nog steeds lager zijn. We zijn daarom ook trots dat we momenteel klanten hebben uit heel Nederland, België en Spanje.

Natuurlijk krijgen we nog steeds regelmatig vragen hoe het dan allemaal is zijn werk gaat. Deze vragen hebben wij hieronder gezet en daarbij ons antwoord.

Hoe verloopt het contact?

Door het internet bestaat er eigenlijk geen afstand meer. Wij kunnen onze klanten in Nederland en België met gemak bedienen omdat onze werkwijze via email, live chat en telefoon* verloopt. We zijn steeds goed bereikbaar en daarom altijd dichtbij!

*We hebben via Skype een Nederlands telefoonnummer waardoor je het normale gesprekstarief betaald.

Hoe gaat de betaling?

Goedkopewebsite geeft 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je de rekening pas betaald wanneer je voor de volle 100% tevreden online gaat.

Wij vragen géén aanbetaling!

Krijg ik een factuur?

Jazeker, je krijgt via de mail een officiële factuur die je kunt toevoegen aan je administratie. Op deze factuur staan al onze gegevens die de belastingdienst van het betreffende land nodig heeft.

Hoe zit het dan met de BTW?

Voor opdrachten van opdrachtgevers met een geldig BTW nummer en gevestigd buiten Spanje zal de BTW verlegd worden naar het betreffende land. De opdrachtgever zal in dat geval in het betreffende land zelf de verplichte lokale BTW moeten afdragen. Particulieren betalen 21% BTW aan Goedkopewebsite.eu.

”Sommige van onze klanten hebben we mogen ontmoeten doordat ze in de buurt op vakantie waren. Hier hebben we gezellig een bakkie mee gedaan of een sangria gedronken op een zonnig terras!”

Ja, ik wil graag een
All-in Website

 Op maat gemaakt design

 Onbeperkt pagina’s aanmaken

 Heel veel modules

 Écht een complete website

 Video uitleg in het Nederlands

 Uitstekende helpdesk

Arno van Hilten

Villa maximus

 

De service is uitmuntend. Voor meerdere sites werken we al bijna 10 jaar met Chris en altijd zeer tevreden!

Website offerte

Laat ons een voorstel doen.