Over Alfaweb
Alfaweb, veilig, voordelig & snel online

Wij zijn Alfaweb

Specialisten in WordPress

Een super gemotiveerd team mensen die elke dag bezig zijn om ondernemers te helpen met een professionele website die ook nog eens betaalbaar is.

Wij streven naar een succesvolle website. Daarom bouwen wij een website waarbij de klant een groot aandeel krijgt bij het ontwerp. Wij luisteren naar de klant en geven advies hoe het eventueel beter kan. Onze websites worden goed gevonden in de populairste zoekmachines en hebben allemaal een duidelijke navigatie en zien er ook nog eens professioneel uit.

Klanten geven ons een 9,5. Een bewijs dat onze kennis en unieke manier van werken wordt gewaardeerd door zowel ondernemers als particulier: persoonlijke service, meedenken en streven naar maximale tevredenheid.

Klanten

Websites

Hostingpakketten

Hoe het begon

Na jaren voor diverse bedrijven in Nederland gewerkt te hebben wilde oprichter Chris van Dijk zijn droom najagen om het roer om te gooien en is met zijn gezin naar Spanje geëmigreerd. Chris is daar gestart met een webdesignbedrijf. Nu, 10 jaar later, ruim 1200 klanten en een compagnon (Arnold Dam) verder, is Alfaweb niet meer weg te denken uit het webdesign wereldje.

De eerste jaren liep het allemaal nogal stroef maar gelukkig beginnen klanten steeds meer te begrijpen dat het helemaal niet omslachtig is om een website te laten bouwen door een bedrijf uit Spanje. Een bijkomend voordeel voor de klant zijn onze tarieven. De overheadkosten in Spanje zijn nog altijd veel lager waardoor we een gunstige en concurerende prijs kunnen aanbieden.

We zijn daarom ook trots dat we klanten hebben uit heel Nederland, België en Spanje.

Vaakgestelde vragen

Natuurlijk krijgen we nog steeds regelmatig vragen hoe het dan allemaal is zijn werk gaat. Daarom een aantal meestgestelde vragen met ons antwoord.

Hoe verloopt het contact?

Door het internet bestaat er eigenlijk geen afstand meer. Wij kunnen onze klanten in Nederland en België met gemak bedienen omdat onze werkwijze via email, live chat en telefoon* verloopt. We zijn steeds goed bereikbaar en daarom altijd dichtbij!

*We hebben via Skype een Nederlands telefoonnummer waardoor je het normale gesprekstarief betaald.

Hoe gaat de betaling?

Alfaweb geeft 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je de rekening pas betaald wanneer je voor de volle 100% tevreden online gaat.

Wij vragen géén aanbetaling!

Krijg ik een factuur?

Jazeker, je krijgt via de mail een officiële factuur die je kunt toevoegen aan je administratie. Op deze factuur staan al onze gegevens die de belastingdienst van het betreffende land nodig heeft.

Hoe zit het dan met de BTW?

Voor opdrachten van opdrachtgevers met een geldig BTW nummer en gevestigd buiten Spanje zal de BTW verlegd worden naar het betreffende land. De opdrachtgever zal in dat geval in het betreffende land zelf de verplichte lokale BTW moeten afdragen. Particulieren betalen 21% BTW aan Alfaweb.

Gratis en vrijblijvend