Onze werkwijze

Je hebt waarschijnlijk wel wat beters te doen! Dat begrijpen wij heel goed en daarom proberen we natuurlijk zoveel als mogelijk uit je handen te nemen zodat jij je kan richten op je eigen werkzaamheden. Hieronder vind je in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

#1

Eerst een offerteaanvraag

Om bekend te kunnen maken wat je verwacht van jouw nieuwe website kun je gebruik maken van ons offerteformulier. Na ontvangst van het formulier sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

#2

Je gaat akkoord?

Dat is leuk om te horen en wij gaan direct starten met de opbouw van jouw website in een testlocatie. Hiervoor hebben wij de teksten, logo en fotomateriaal nodig. Hiervoor sturen wij een e-mail met uitleg.

#3

Je ontvangt een conceptversie

Wij zijn zover om je een preview van je nieuwe website te laten zien. Deze preview zal volledig werken zodat je alles kunt uittesten. Graag ontvangen we dan eventuele correcties die wij weer zullen doorvoeren.

#4

Je bent 100% tevreden?

Dan is het tijd om je nieuwe website live te gaan zetten en ontvang je onze factuur. Daarna ontvang je de inloggegevens zodat je kunt gaan starten met het beheren van jouw website.

Ook na oplevering behoud je onze support

Als klant ben je altijd welkom met vragen wanneer je ergens niet uitkomt. Ons team met medewerkers is je dan graag van dienst met gratis advies.

Ja, ik wil graag een
All-in Website

 Op maat gemaakt design

 Onbeperkt pagina’s aanmaken

 Heel veel modules

 Écht een complete website

 Video uitleg in het Nederlands

 Uitstekende helpdesk

Katrin Beise

Euritmie Rotterdam

 

Zeer tevreden over het resultaat! Het contact met de website maker verliep soepel. Hij luisterde naar mijn wensen en zette deze snel en nauwkeurig om.

Website offerte

Laat ons een voorstel doen.