+31 (0)10 340 0061 / +34 965 862 415 info@goedkopewebsite.eu

Onze werkwijze in 4 stappen!

Je hebt waarschijnlijk wel wat beters te doen! Dat begrijpen wij heel goed en daarom proberen we natuurlijk zoveel als mogelijk uit je handen te nemen zodat jij je kan richten op je eigen werkzaamheden. Hieronder vind je in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

l

Stap 1

Eerst een offerteaanvraag

Om bekend te kunnen maken wat je verwacht van jouw nieuwe website kun je gebruik maken van ons offerteformulier. Na ontvangst van het formulier sturen wij je binnen 4 uur een vrijblijvend voorstel.

Stap 2

Je gaat akkoord met ons voorstel

Dat is leuk om te horen! Je ontvang van ons een aanleverdocument waarin staat uitgelegd wat wij nodig hebben voor de opbouw van jouw website in een testlocatie.

Stap 3

Je ontvangt een conceptversie

Wij zijn zover om je een preview van je nieuwe website te laten zien. Deze preview zal volledig werken zodat je alles kunt uittesten. Graag ontvangen we dan eventuele correcties die wij weer zullen doorvoeren.

Z

Stap 4

Je bent 100% tevreden?

Dan is het tijd om je nieuwe website live te gaan zetten en ontvang je onze factuur. Daarna ontvang je de inloggegevens zodat je kunt gaan starten met het beheren van jouw website.

Ook na oplevering behoud je onze support

Als klant ben je altijd welkom met vragen wanneer je ergens niet uitkomt. Ons team met medewerkers is je dan graag van dienst met gratis advies.

Gratis en vrijblijvend