Onze werkwijze

Wij gaan direct voor je aan de slag

Wat verwachten wij van jou?

Eigenlijk niet zo heel veel. Uiteraard kan er alleen in overleg met jouw een website gebouwd worden omdat jij als geen ander weet waarvoor de website moet gaan dienen. Je ontvangt van ons dan ook een e-mail waarin we jouw vragen wat we nodig hebben om te kunnen starten.

Je hebt waarschijnlijk wel wat beters te doen!

Dat begrijpen wij heel goed en daarom proberen we natuurlijk zoveel als mogelijk uit je handen te nemen zodat u zich kan richten op jouw eigen werkzaamheden. Hieronder vind je in 4 stappen hoe wij te werk gaan.

Stap 1: Eerst een offerteaanvraag

Om bekend te kunnen maken wat je verwacht van jouw nieuwe website kun je gebruik maken van ons offerteformulier. Hierin kun je je wensen kenbaar maken en of je eventueel een domeinnaam met hosting via ons wilt. Na ontvangst van het formulier sturen wij je binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel.

Stap 3: Je ontvangt een conceptversie

Wij zijn zover om je een preview van je nieuwe website te laten zien. Deze preview zal volledig werken zodat je alles kunt uittesten. Graag ontvangen we dan eventuele correcties die wij weer zullen doorvoeren.

Stap 2: Je gaat akkoord met onze offerte?

Dat is leuk om te horen en wij gaan direct starten met de opbouw van jouw website in een testlocatie. Hiervoor hebben wij de teksten, logo en fotomateriaal nodig. Heb je nog geen foto’s, dat is ook geen probleem, wij hebben genoeg foto’s voor tijdelijk gebruik. Deze kun je dan zelf op den duur vervangen.

Stap 4: Je bent 100% tevreden?

Pas wanneer je 100% tevreden bent gaan wij de website live zetten en ontvangt je onze factuur. je betaald de website dan ook pas wanneer je voor de volle 100% tevreden bent. Daarna ontvang je de inloggegevens zodat je kunt gaan starten met het beheren van jouw website.

Ook na de oplevering blijf je onze support houden.

Als klant ben je altijd welkom met vragen wanneer je ergens niet uitkomt. Ons team met medewerkers is je dan graag van dienst met gratis advies.

Wil jij ook een website laten maken?