Maatwerk website

Een maatwerk website die voldoet aan jouw wensen

Wat is het verschil tussen ons en andere aanbieders?

Simpel, het verschil is dat Goedkopewebsite.eu geen template levert waarbij jouw logo wordt geplaatst en de kleur een beetje wordt aangepast. Nee, je krijgt bij ons een maatwerk website waarbij wij rekening houden met jouw wensen en eventuele huisstijl. Jouw website wordt dus 100% uniek.

 

Al onze websites zijn 100% uniek!

Goedkopewebsite.eu maakt géén gebruik van templates waarin jouw logo wordt geplaatst en de kleuren worden aangepast. Wij bouwen een maatwerk website van begin tot het eind op in jouw huisstijl en wensen en zal responsive zijn.

Wanneer je een aanvraag indient voor een offerte dan houden wij rekening met jouw wensen. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel waarin alles duidelijk staat vermeld. Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel ontvang je een mail waarin je kunt aangeven welke modules je in de site wil en hoe je de layout zou willen zien. Aan de hand daarvan gaan wij eerst een concept maken in een test locatie zodat je eerst je nieuwe website geheel werkend kunt bekijken en je eventuele correcties kunt doorgeven. Pas wanneer jij tevreden bent zal de website live gezet worden.

Voor eenmalig €429,- kunt je bij ons een website laten maken die gemakkelijk is in het beheer en past bij jouww huisstijl waarbij je geen technische kennis nodig hebt om zelf je website te kunnen onderhouden. Mede dankzij onze uitleg video’s in het Nederlands en de support wordt het wijzigen van jouw website wel zéér eenvoudig.