Het kan natuurlijk voorkomen dat je het wachtwoord van je e-mailaccount vergeet. Geen nood! Die kan je gewoon wijzigen. Om dit te doen, log je eerst in op de DirectAdmin omgeving waarvan je de inloggegevens na bestelling per mail hebt ontvangen. Zodra je bent ingelogd, zie je een kopje E-Mail Accounts.

Hier klik je op, waarna je een overzicht te zien krijgt met alle e-mailaccounts onder jouw hostingpakket. Klik in de rij met het desbetreffende e-mailadres in de kolom “Password/Quota” op het linkje “change”:

Je krijgt nu een scherm vergelijkbaar met het volgende te zien:

Je dient hier tweemaal je nieuwe wachtwoord in te vullen, waarna je op de knop “Modify” klikt om de wijziging door kunt voeren. Ook kun je kiezen voor een random wachtwoord, door op de Random knop te klikken.

Nadat je op “Modify” hebt geklikt, krijg je een melding te zien dat de wijziging is geslaagd tezamen met een korte samenvatting van de (nieuwe) gegevens: wachtwoord, opslagruimte (quota) en aantal dagelijks te verzenden mails (send limit).

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist het wachtwoord van je e-mailaccount gewijzigd in DirectAdmin. Mocht je tegen problemen aan lopen, dan staat onze helpdesk voor je klaar via de live chat of per ticket. We helpen je graag!