Wanneer u bestanden heeft in uw hosting pakket die u niet meer kunt verwijderen, kunt u dit artikel doornemen om dit juist weer in te stellen.

In dit artikel gaan we er van uit dat u al ingelogd bent in DirectAdmin.

Stap 1

U dient eerst naar filemanager te gaan. Hiervoor klikt u op de knop files bovenin DirectAdmin.

Stap 2

Daarna klikt u op de map domains en hierna uw eigen domein,

Stap 3

Hierna dient u de public_html selecteren, zie afbeelding hieronder. Vervolgens klikt u recursieve aan. Daarna kunt u op “Reset Owner” klikken.

Stap 4

Als u dit gedaan heeft zal u hierna de volgende melding krijgen. Na deze melding kunt u de bestanden en/of mappen verwijderen.

Mocht je nog vragen hebben of er niet uit komen, dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via de live chat of via een ticket.