Wil je je emailaccount toevoegen aan Thunderbird? Dan ben je in deze handleiding op het juiste adres. Via deze handleiding leggen we je uit hoe je je emailaccount configureert in Thudnerbird.

Allereerst start je je Thunderbird op. Klik bovenaan op de 3 horizontale streepjes en ga vervolgens naar opties -> accountinstellingen.

Thunderbird accountinstellingen

Er verschijnt nu een nieuw venster, bij dit venster kies account opties en dan email account toevoegen.

Nieuw account

Je geeft nu je naam, emailadres en wachtwoord in en klikt vervolgens op “Doorgaan”.

account setup

Thunderbird zal waarschijnlijk aangeven dat er geen instellingen gevonden kunnen worden. Dit is geen probleem, nu moet je handmatig de gegevens invullen. In de afbeelding staat welke mailservers je kunt gebruiken!

mail instellingen

Vervolgens klikken we op gereed.

Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je emailaccount toegevoegd aan Thunderbird! Mocht je ergens vastlopen of nog vragen hebben dan staat onze helpdesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via de live chat of per ticket. We helpen je graag!