In DirectAdmin kan je gemakkelijk alle DNS records beheren waardoor je bij je domein eigenlijk nooit iets hoeft aan te passen en alles gewoon correct blijft werken. In deze handleiding leggen we je uit hoe je de DNS records kunt aanpassen.

DNS records aanpassen in DirectAdmin

Om de DNS records in DirectAdmin te wijzigen dien je naar je DirectAdmin paneel te gaan. De link naar dit paneel staat beschreven in de email die je na de aanschaf van een webhosting pakket van ons hebt ontvangen!

Nadat je bent ingelogd selecteer je het domein dat je wilt wijzigen.

Klik nu onder “Your Account” op “DNS Management”.

Directadmin

Je komt nu op de pagina terecht waar je de DNS records kunt toevoegen en kunt verwijderen. Een wijzig optie is helaas niet aanwezig, mocht je dus een bestaande record willen wijzigen dien je deze eerst te verwijderen.

Gefeliciteerd! Je weet nu via welke manieren je de DNS records kunt wijzigen. Kom je er niet uit? Laat het even weten aan de helpdesk, dit kan via een live chat sessie of per ticket. We helpen je graag!