Goede klantenservice is belangrijk voor ons

Goede klantenservice en luisteren naar onze klant is belangrijk voor ons. Met een gemiddelde reactie tijd van 25 minuten tijdens kantoortijden ben je bij ons aan het juiste adres. Via de livechat zijn we op werkdagen tussen 09:00 en 21:00 bereikbaar. Uiteraard kan je ons ook per email bereiken. Buiten kantoortijden is enkel de livechat gesloten, maar is er altijd iemand om de vragen alsnog spoedig te beantwoorden.

Scherpe prijs

10 jaar ervaring

Alle modules

1 week levertijd

w

Liever direct contact?

Maak gebruik van onze chatfunctie. Op werkdagen van 09.00 – 21.00 uur

Vestiging

Goedkopewebsite.eu
C/ Turquesa 3, Alfaz
Spanje
N.I.F. X3139898F

Sinds 2009 opereert Goedkopewebsite.eu vanuit haar vestiging in Spanje.

Steeds meer mensen beginnen te begrijpen dat het helemaal niet lastig is om een website te laten bouwen door een bedrijf uit Spanje, en het scheelt ze ook nog eens in de portemonnee omdat de kosten in Spanje toch nog steeds lager zijn. We zijn daarom ook trots dat we momenteel 1200+ klanten hebben uit heel Nederland, België en Spanje.

Meer over ons »»

Natuurlijk krijgen we regelmatig vragen hoe het dan allemaal is zijn werk gaat. Deze vragen hebben wij hieronder gezet en daarbij ons antwoord.

Hoe verloopt het contact?

Door het internet bestaat er eigenlijk geen afstand meer. Wij kunnen onze klanten in Nederland en België met gemak bedienen omdat onze werkwijze via email, live chat en telefoon* verloopt. We zijn steeds goed bereikbaar en daarom altijd dichtbij!

*We hebben via Skype een Nederlands telefoonnummer waardoor je het normale gesprekstarief betaald.

Hoe gaat de betaling?

Goedkopewebsite geeft 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat je de rekening pas betaald wanneer je voor de volle 100% tevreden online gaat.

Wij vragen géén aanbetaling!

Krijg ik een factuur?

Jazeker, je krijgt via de mail een officiële factuur die je kunt toevoegen aan je administratie. Op deze factuur staan al onze gegevens die de belastingdienst van het betreffende land nodig heeft.

Hoe zit het dan met de BTW?

Voor opdrachten van opdrachtgevers met een geldig BTW nummer en gevestigd buiten Spanje zal de BTW verlegd worden naar het betreffende land. De opdrachtgever zal in dat geval in het betreffende land zelf de verplichte lokale BTW moeten afdragen. Particulieren betalen 21% BTW aan Goedkopewebsite.eu.

Contactformulier

Heb je een vraag of wil je teruggebeld worden? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.